Wednesday, December 23, 2020

Welcome 2021

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua. Di sini, saya ingin memohon maaf andai selama tahun 2020 saya sebagai Health Planner Coway Malaysia ada terkasar bahasa dan cara. Sebagai manusia biasa, kita semua tidak terlepas dari salah dan silap. Jumpa lagi di tahun 2021. Di Coway Malaysia, pada tarikh 23hb kebiasaannya adalah tarikh tutup pendaftaran bagi setiap bulan. Pada hari ini, 23/12/2020 adalah tarikh tutup bagi bulan Disember 2020. Esok kita akan mula buku baru. Walau apa pun saya sebagai Health Planner Coway Malaysia tetap di sini dan akan terus berkhidmat untuk anda semua. Terima kasih rakyat Malaysia kerana terus memilih dan memberi kepercayaan kepada jenama Coway Malaysia.☺

Di sini saya ingin membuka peluang kepada sesiapa sahaja yang membeli produk-produk Coway Malaysia melalui saya, saya akan memberikan komisen sebaik proses pembelian berjaya. Jom Coway.

Tuan-puan boleh menghubungi saya di talian/whatsapp 018-4614239. Talian saya dibuka 24 jam. ☺ Boleh juga like fb page Coway4all atau boleh add facebook peribadi saya Mohd Aziri. Terima kasih. 

 

2 comments:

  1. semoga bisness coway ini berjaya :)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih, semoga kita semua berjaya di dunia dan akhirat :)

    ReplyDelete