Wednesday, December 23, 2020

Welcome 2021

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua. Di sini, saya ingin memohon maaf andai selama tahun 2020 saya sebagai Health Planner Coway Malaysia ada terkasar bahasa dan cara. Sebagai manusia biasa, kita semua tidak terlepas dari salah dan silap. Jumpa lagi di tahun 2021. Di Coway Malaysia, pada tarikh 23hb kebiasaannya adalah tarikh tutup pendaftaran bagi setiap bulan. Pada hari ini, 23/12/2020 adalah tarikh tutup bagi bulan Disember 2020. Esok kita akan mula buku baru. Walau apa pun saya sebagai Health Planner Coway Malaysia tetap di sini dan akan terus berkhidmat untuk anda semua. Terima kasih rakyat Malaysia kerana terus memilih dan memberi kepercayaan kepada jenama Coway Malaysia.☺

Di sini saya ingin membuka peluang kepada sesiapa sahaja yang membeli produk-produk Coway Malaysia melalui saya, saya akan memberikan komisen sebaik proses pembelian berjaya. Jom Coway.





Tuan-puan boleh menghubungi saya di talian/whatsapp 018-4614239. Talian saya dibuka 24 jam. ☺ Boleh juga like fb page Coway4all atau boleh add facebook peribadi saya Mohd Aziri. Terima kasih. 

 

Monday, December 7, 2020

Penapis Udara Coway : STORM

 


Assalamualaikum dan selamat pagi. Apa khabar semua? Saya doakan anda semua sentiasa di dalam rahmat ALLAH. Hari ini baru berpeluang untuk update blog. 😄 Musim pandemik ini, jom kita bercerita pasal penapis udara Coway STORM. STORM adalah penapis udara terbaik direka khas untuk memastikan peredaran udara yang optimum, memastikan anda menghirup udara yang bersih. Storm bermakna ribut. 😃












💗STORM AP1516-D :

HARGA : RM2,830

SEWA BELI : RM90/BULANAN

COVERAGE : 49.5 METER PERSEGI

SERVIS SELEPAS TAMAT KONTRAK : RM519


💗SPECIAL FEATURES :-

1. KIPAS TANPA BILAH

2. MOD JEREBU

3. PENUNJUK TAHAP PENCEMARAN UDARA (BIRU=BERSIH, HIJAU=RENDAH, KUNING=SEDERHANA, MERAH=TINNGI)

4. PANEL SENTUHAN MEWAH

Untuk sebarang pertanyaan/pembelian, boleh menghubungi saya, Mohd Aziri 018-4614239 (Percuma pendaftaran, pemasangan dan servis)



Monday, November 23, 2020

Penapis Air Coway : CORE




Assalamualaikum dan selamat petang. Keluarga yang ramai, surau, masjid, tadika, pejabat, ataupun di sekolah tentulah ramai yang nak minum air bertapis. CORE dihasilkan untuk memenuhi kehendak ramai. 😊








💗CORE CHP-671L :

HARGA : RM4,330

SEWA BELI : RM132/BULANAN

KAPASITI : 21.1 LITER

SERVIS SELEPAS TAMAT KONTRAK : RM745


💗SPECIAL FEATURES :-

1. BRAILLE SIGN

2. LCD DISPLAY

Untuk sebarang pertanyaan/pembelian, boleh menghubungi saya, Mohd Aziri 018-4614239 (Percuma pendaftaran, pemasangan dan servis)


Sunday, November 22, 2020

Penapis Air Coway : HARRY

 

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu. Hujung minggu macam ni, mesti ibu ayah, suami isteri, datuk nenek mesti seronok menghias dan mencantikkan rumah. Harry ni cantik untuk rumah. 😊






💗HARRY CHP-590N :

HARGA : RM3,960

SEWA BELI : RM123/BULANAN

KAPASITI : 12.0 LITER

SERVIS SELEPAS TAMAT KONTRAK : RM708


💗SPECIAL FEATURES :-

1. FAST FLOW RATE

2. NO DRAIN WATER

Untuk sebarang pertanyaan/pembelian, boleh menghubungi saya, Mohd Aziri 018-4614239 (Percuma pendaftaran, pemasangan dan servis)

Tuesday, November 17, 2020

Dokumen penting untuk pendaftaran online

*LATEST SALES DOCUMENTS*_

*INDIVIDUAL*
- SOF
- Nric (both side)
- Acc no( proof account@slip transfer)
@ + If DD FORM  TR(temporary receipt)
- Debit card / Credit Card(Copy) with Moto form


*ENTERPRISE*
- SOF
- SSM 
- IC
- DD FORM
- Company acc no ( proof account@slip transfer)
- company chop
- TR

*SDN BHD*
- SOF
- Purchase Order (optional)
- *Form 9 SAHAJA*
- Bussines Card.
- company chop

*MASJID/SURAU*
- SOF
- Surat Pertubuhan Masjid/Surau
- Direct Debit form
- cop masjid/surau
- IC
- collect 1st payment 
- TR

*LAWYER FIRM*
- SOF
- Bar Council Letter
- SSM (copy) complete.
- Purchase Order
- Bussines Card.
- Company acc no ( proof account@slip transfer) if DD FORM.

*BANK*
- SOF
- Bank Chop
- Name Card (managers or executive)

*GOVERNMENT*
- SOF
1. SOF (CHOP & SIGN SEMUA BAHAGIAN)
2. SURAT SETUJU PASANG
3. AGREEMENT ATAU SURAT PENGECUALIAN PERJANJIAN(SST)
4 . DUIT DEPOSIT [jika dapat] jika tak pasang dulu bayar masa hantar invoice .

*SEKOLAH*
1. SOF (CHOP & SIGN SEMUA BAHAGIAN)
2. SURAT SETUJU PERLU JIKA NAMA SEKOLAH.JIKA NAMA PIBG PASANGTAK PERLU.
3. AGREEMENT ATAU SURAT PENGECUALIAN PERJANJIAN(SST)
4 . DUIT DEPOSIT [jika dapat] jika tak pasang dulu bayar masa hantar invoice .
5. Email dan Contact person during installation and monthly billing .

*Pssstt...*
Bengkel @ Klinik pakai Nama individu je. Pakai acc individu. Cuma *masa submit attached SSM*

Penapis Air Coway : LUCY



Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ada orang cakap, kalau penapis air boleh dapat air sahaja. Kalau nak ais, kena ambil dalam peti sejuk. Mesin LUCY special, dapat air bertapis sekali dengan ais kiub. 😊














💗LUCY CHPI-620L :

HARGA : RM7,400

SEWA BELI : RM190/BULANAN

KAPASITI : 7.5 LITER

AIS KIUB : 1 KG (69-79 KIUB)

SERVIS SELEPAS TAMAT KONTRAK : RM850


💗SPECIAL FEATURES :-

1. ICE MAKER

2. SLIM AND COMPACT DESIGN

3. LIGHTING FOR DISPENSER HOLE 

Untuk sebarang pertanyaan/pembelian, boleh menghubungi saya, Mohd Aziri 018-4614239 (Percuma pendaftaran, pemasangan dan servis)


Monday, November 16, 2020

Penapis Air Coway : MATE


Assalamualaikum dan selamat malam semua. Kalau kawan serumah, dalam Bahasa Inggeris dipanggil "housemate" dan kalau kawan satu pejabat dipanggil "officemate". Inilah kawan kita semua MATE. 😊











💗MATE P-350N :

HARGA : RM2,200

SEWA BELI : RM65/BULANAN

SERVIS SELEPAS TAMAT KONTRAK : RM400


💗SPECIAL FEATURES :-

1. TANK LESS

2. NO ELECTRIC

3. FAST FLOW RATE

4. SPACE EFFICIENCY AND USER FRIENDLY

5. ENSURE HYGIENE

6. NO DRAIN WATER

Untuk sebarang pertanyaan/pembelian, boleh menghubungi saya, Mohd Aziri 018-4614239 (Percuma pendaftaran, pemasangan dan servis)